info

17.04.2017 - 17:47 / peijaksenpeipponen.


Olen mielisairas. Olen sairastunut psykoosiin ensimmäisen kerran vuonna 2006. Sen jälkeen. 7 psykoosia. 7 pakkohoitoa. Pari vuotta elämästä mielisairaalassa. Lepositeitä. Eristystä. Lääkekoomaa.

Elämästäni on kirjoitettu satoja, ehkä tuhansia, sivuja pitkä fiktiivinen saturomaani. Sen nimi on potilaskertomus ja kannessa on henkilötunnukseni. Olen kirjoittanut myös omat paperini. 42 maalausta, 96 piirrosta, 38 sarjakuvaa, 11 runoa ja 55 sivua tekstiä. Tämä paperikasa alkaa näyttää jo jonkinlaiselta elämäntyöltä. Jota en valinnut.

Minulla oli joskus blogi samalla nimellä. Aihe oli kuitenkin niin rankka, etten jaksanut. Osa töistä on ollut siis aiemmin esillä. Suurin osa maalauksista ja piirustuksista on tehty pakkohoidossa mielisairaalassa. Olen siis ollut psykoosissa, poissa järjiltäni – tai en.

Asiat ovat muuttuneet vuodesta 2006. Muutos on muutosta. Tulee uusia ratkaisuja. Ja uusia ongelmia. Olisi paljon puhuttavaa, paljon kerrottavaa. En itse kovin halua enään käsitellä tätä aihetta. Toivoisin, että omalta kohdaltani voisin painaa jo oven kiinni. Että elämässäni olisi jotain muuta.

Hullun paperit – päivitän nyt paperini tähän blogiin. Päivityksiä olisi tarkoitus tulla päivittäin eli blogi ”elää” seuraavat noin puoli vuotta. Kysymykset, kommentointi, keskustelu, omien kokemusten jako, tervetullutta.

 

Vanha blogimerkintä…aiheen hankaluudesta.

luomisentuska totuus_1 totuus_2Kommentointi on suljettu.Viimeisimmät artikkelit

Arkistot

Kategoriat